TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER
turuncusunucu
TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER
0
1621
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Şuan Çevrimdışı!
Exclamation 
Şuan Çevrimdışı!
turuncusunucu Yeni Üye
*

  • Konum: 6 | Ankara
  • Rep puanı 0
  • Konular4
  • Mesajlar4
  • SMS Onayı:Yapılmadı
  • Hesap Onayı:Doğrulanmadı
FARKI DENEYİN GÖRÜN
UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMET İÇİN http://turuncusunucu.com



[Resim: 5yME5R.png]
TURUNCU SUNUCU FARK YARATIR
5 GÜN İÇİNDE İADE GARANTİSİYLE
Yasal Belgeleri Görmek İçin [URL="https://www.turuncusunucu.com/portal/index.php/knowledgebase/3/Yasal-belgelerimiz.html"]Tıklayın[/URL]

MİSYONUMUZ
Ogem Teknoloji hedef, değer ve stratejileri doğrultusunda, teknoloji sektöründe faaliyet gösterdiğimiz her alanda;
Kaliteli ürün ve hizmetler sunarak,
Daima bir adım önde olarak,
Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlayarak
Etik değerler çerçevesinde her zaman dürüst ve doğru çalışarak,
Yasal düzenlemelere ve standartlara uygun hareket ederek,
Verimli ve sürdürülebilir iş sonuçlarına ulaşmaktır.

VİZYONUMUZ

Turuncu Sunucu Kurumsal ve Bireysel Bilişim Çözümleri çalışanlarıyla birlikte sürekli gelişmeyi, evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunarak müşterilerini memnun etmeyi amaçlar. İşte bu nedenle her geçen gün kendine yeni özellikler ekleyerek Türkiye'nin ve Dünya'nın öncü firmalarından biri olmayı hedeflemekteyiz.

HAKKIMIZDA

TURUNCU SUNUCU HAKKINDA
Turuncu Sunucu Kurumsal ve Bireysel Bilişim Çözümleri 2001 yılında Atateknik Servis adıyla web sektörüne giriş yapmıştır. İlk olarak sadece kurumsal firmalara sunucu tabanlı ve sosyal medya danışmanlığı gibi alanlarda destek sağlayarak deneyim kazanmıştır. 2016 yılında İngiltere lokasyon üzerinden ücretsiz hosting sağlayarak Turuncu Sunucu bireysel çözümler sunmaya başlamıştır. 2017 yılında Ogem Teknoloji Projeleri altına katılan Turuncu Sunucu müşterilerine her zaman kaliteli ve uygun fiyatlara hizmet kurmayı amaçlamıştır. Müşteri memnuniyeti Turuncu Sunucu için her zaman çok önemli bir esas olmuş ve müşterileri firmanın gelişmesi ve büyümesinde etkili olmuştur. Hizmet meblağları belirlenirken her zaman adil fiyat koşuluna dikkat edilmiştir ve bu sayede varolan müşterisine uygun hizmetleri uygun fiyatlara sunabilmiş sayılı firmalardan olmuştur. Firmamızın tüm paketleri müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam olarak en uygun fiyata karşılamasına dikkat edilmiştir. Sizlere üst düzey destek ve ücretsiz SSL (CloudFlare SSL) sağlanacaktır ve sitenizi geliştirmenizde ekibimizce destek olunacaktır. Sunucular yüksek performansı yakalaması için optimize edilmiştir ve DDoS Atak koruması, Elektrik kesintilerine karşı Jeneratör ve UPS backup kaynakları bulunmaktadır. Hizmetlerinizin ücretlerini aylık veya yıllık bazda düzenli ödediğiniz sürece sözkonusu hizmetler Turuncu Sunucu tarafından müşteriye sağlanacaktır.



Müşteri portalı

Tüm işlemlerinizi kolaylıkla yapabileceğiniz tamamen Türkçe müşteri portalımız bulunmaktadır. Bu panel ile hizmet aldığınız tüm hizmetleri yönetebilir, faturalarınızı ödeyebilir, destek alabilir ve gerekli içeriklere sahip olabilirsiniz. Satış öncesi bilgi almak için

Gelişmiş Destek

Müşterilerimizin bizden aldıkları hizmetler hakkındaki soruları, sorunları ve diğer tüm bildirimler için birkaç adet ulaşım kanalı oluşturulmuştur. Destek almak isteyen müşteri firmamıza eposta,destek fişi, Skype, WhatsApp, Facebook ve Twitter üzerinden ulaşarak ekibimizle iletişime geçerek sorularına cevap, sorunlarına tam çözüm bulabilir.

Geniş yelpaze hizmet seçeneği

Turuncu Sunucu olarak birçok soruna geniş yelpazede hizmet ve destek sunarak çözüm bulduk. Ve artık bunu sistematik hale getirerek müşterilerimize birden fazla seçenek sunarak istedikleri yani ihtiyaç duydukları hizmete tam olarak ulaşabilmelerinide sağlamış olduk.

Ücretsiz hizmetler

Turuncu Sunucu olarak bizler sunulan tüm hizmetlerin para karşılığında olmasına karşıyız. İşte tam olarak bu nedenden dolayı müşterilerimize Ücretsiz destek, Ücretsiz Hosting, Ücretsiz Alan adı gibi tercihler sunduk. Müşterilerimiz bu sayede hizmetlerimizin tümünde kaliteye önem verdiğimizi açıkça görecektir. Hala tatmin olamadıysanız 15 TL'lik Deneme Hosting kampanyamız ile hizmetlerimizi 2 aylığına deneyimleme şansınız bulunmaktadır.

Bu işlerde iyi değilim sitemi geliştirmemde yardımcı olurmusunuz?

Tabikide! Turuncu Sunucu hayalinizdeki siteye sahip olmanızda size her türlü desteği sağlayacaktır. Gerekli kaynaklara sahip olunduktan sonra (Alan adı + Hosting) Turuncu Sunucu ekibi ek desteğe ihtiyaç duyan tüm müşterilerine ek bir ücret almadan destek olacaktır.

Altyapı

Turuncu Sunucu tarafından sunulan tüm hizmetler %100 Türkiye Lokasyon üzerinden sunulmaktadır. Bu sayede yurtiçi omurga üzerinden iletişim sağlanacağından site ile ziyaretçi arasındaki gecikme süresi daha az olacaktır. Tüm hizmetlerimizde DDoS atak koruması, güç kesintilerine karşı Jeneratör ve UPS kaynakları bulunmaktadır. Sunucular her gün takip altında tutulmaktadır. Ayrıca, saldırılara karşı Botnet ve DDoS Korumaları firmamızca kullanılmaktadır. Kullanılan güvenlik duvarları Layer7, Spoof, UDP, TCP tipi saldırılara karşı korumalıdır ve tüm gelen trafik filtrelenerek sunuculara ulaşır.



Anahtar Kelimeler

TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER, TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER indir, TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER Videosu, TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER online izle, TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER Bedava indir, TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER Yükle, TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER Hakkında, TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER nedir, TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER Free indir, TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER oyunu, TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER download, TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER webmaster, TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER webmaster forum, TURUNCUSUNUCU.COM - UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMETLER webmaster platformu


Foruma Git: