Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası
seoreq
Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası
0
3972
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Şuan Çevrimdışı!
Şuan Çevrimdışı!
seoreq Yeni Üye
*

  • Konum: 34 | İstanbul Avrupa
  • Rep puanı 0
  • Konular31
  • Mesajlar31
  • SMS Onayı:Yapılmadı
  • Hesap Onayı:Doğrulanmadı
[img=726x0]https://seoreq.com/wp-content/uploads/2018/01/SEO-Mistakes.png[/img]
Yüzlerce, hatta binlerce lira harcama yapıp en iyi SEO uzmanlarıyla çalışmanıza rağmen siteniz bir türlü Google sıralamasında yükselemiyor mu? Çok çaba sarf etmenize rağmen siteniz bir türlü istenilen sıralamayı alamıyorsa SEO çalışmalarında bir takım hatalar yapıyor olabilirsiniz. Sitenizin sıralamasının düşmesine yol açacak genel SEO hatalarından kaçınarak daha sağlıklı SEO çalışmaları yürütebilmeniz mümkün. Bunun için aşağıdaki basit SEO hatalarına düşmemeye çalışmanız yeterli.
1. Açılış hızı optimizasyonu yapmamak
Çok fazla Javascript ve CSS dosyası barındıran temalar, dört bir yandan fırlayan reklamlar ve bunların neticesinde saniyeler sonra ancak yüklenen siteler… Tüm bunlar hem ziyaretçilerin, hem de Google botlarının sitenizi kısa sürede terk etmesine yol açar. GMetrix ve Google PageSpeed isimli ücretsiz servisleri kullanarak sitenizin açılış hızını yükseltmek için gerekli tavsiyelere kulak vermeniz gerek.
2. Sadece anasayfaya link almak
SEO çalışmalarının bel kemiğini oluşturan backlink alımlarını çeşitlendirmek yerine sadece anasayfaya bağlantı almak en sık yapılan SEO hataları arasında yer alır. Kategori ve çok fazla trafik alan alt sayfalara da orantılı bir şekilde backlink almak, sitenin genel olarak Google nezdinde otorite kazanmasına yardımcı olabilir.
3. İç linkleme yapmamak
Yayınladığınız içeriklerde anahtar kelimelerle alakalı etiket ve kategori sayfalarına bağlantı vererek Google‘ı yine sitenizdeki başka adreslere yönlendirebilirsiniz. Bu sayede alt sayfalarınızın Googlesıralaması yükselebilir. Ayrıca ziyaretçinin ilgilendiği konuyla alakalı daha fazla içeriğe ulaşabilmesini bu sayede sağlayabilirsiniz.
4. İlgisizlik!
Sitenize belirli aralıklarla içerik girmeyerek, yayınladığınız içeriklerde de video ve görsellerle zenginleştirme yapmayarak sitenize karşı ilgisiz davranırsanız; Google da sitenize aynı oranda ilgi gösterecektir. Kullanıcıyı memnun edin ki Google da sitenizi sevsin.
5. Webmaster Tools’a kayıt olmamak
Gerek site haritasını göndermek, gerekse sitenizde meydana gelen 404 hatalarını takip edebilmek için Google Webmaster Tools‘a kayıt olmayı sakın ihmal etmeyin! Eğer sayfalarınız geç indeksleniyorsa Webmaster Tools‘daki “Google gibi getir” özelliğini kullanarak hızlıca indeks alabilirsiniz.

https://seoreq.com/seo-hatalari/



Anahtar Kelimeler

Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası, Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası indir, Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası Videosu, Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası online izle, Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası Bedava indir, Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası Yükle, Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası Hakkında, Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası nedir, Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası Free indir, Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası oyunu, Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası download, Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası webmaster, Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası webmaster forum, Sıralamanızı düşürecek 5 basit SEO hatası webmaster platformu


Foruma Git: